Polarizált Kerékpáros Szemüveg

  1. Polarizált szemüveg. INGYENES szállítás! | Csomagpostas.hu

Raktáron Szállítási határidő Cs, 2020. 07. 09. -tól-/-től H, 2020. 13. -ig Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat Kiszállítás az üzletbe: ingyenes Click & Collect Polarizált lencsékkel 3-as szűrőkategória: 100% UV-védelem Ideális vakító fény esetén Számos sporthoz használható: optimális tartás és jó illeszkedés A keret fennmarad a vízen A termék belekerült a kosárba. Polarizált napszemüveg, tokkal Megrendelési szám 101282 Ez a szemüveg tökéletes vízparti nyaraláshoz, hiszen egy váratlan merülés sem jelent gondot számára. A kiegészítő a polarizált lencséknek köszönhetőn főleg vakító fény esetén hasznos, ezen kívül kerete fennmarad a vízen és optimális tartást biztosít - a jól illeszkedő szemüveg ezáltal a legkülönfélébb sportokhoz is használható. Hármas szűrőkategóriába tartozó nap elleni védelem Annak érdekében, hogy a napszemüveg százszázalékos UV-védelme folyamatosan megmaradjon, ajálott a szemüveget a mellékelt tokban tárolni és a hozzátartozó szemüvegtisztító kendővel ápolni. Szín Fekete szemüveg, tárolótok és tisztítókendő Szürke lencsék Anyag Lencsék polimetil-metakrilát (PMMA) Szemüvegtisztító kendő 100% mikroszálak Tárolótok 100% poliészter Méretek Magasság kb.

Polarizált szemüveg. INGYENES szállítás! | Csomagpostas.hu

A Casco a szerény paletta ellenére a "szemcsik" terén is besöpörte a szakma elismeréseit, kiválóan szerepelt számos független tesztben, íme néhány ezek közül: Casco SX-63 Polarized A német World of MTB magazin a Casco SX-20 modellt ítélte legjobb polarizált szemüvegnek a tesztelt modellek közül, külön kiemelte az alacsony tömeget, a kidolgozás minőségét, illetve a kényelmes illeszkedést. Kerékpározáshoz ideális a lencsék íve, kiváló védelmet nyújt. A két mellékelt, különböző fényszűrésű lencsének köszönhetően az ár/érték arány is nagyon jó. Ugyancsak az igen népszerű SX-20 a német piacvezető Mountain Bike magazin tesztjén 10/10, azaz tökéletes minősítést kapott, az Aktive Training magazin pedig "Best Buy" minősítéssel díjazta. A Ski Sport magazin is látott ebben a modellben fantáziát, természetesen kiegészíthető gumipánttal, körkörös szivacskerettel együtt a cross country kategóriában tesztgyőztes lett. Jellemzők: Tronic lencsekialakítás választhatóan polarizált és fotokromatikus lencsével TR90 keret párásodásmentes bevonat cserélhető lencse (SX-20/21/30) 100% UV-A, B és C szűrés 2 év garancia Casco minőségi kerékpáros napszemüvegek A Casco szemüvegek lencséi szabványos szűrésbesorolást kaptak, íme melyik modellhez milyen tulajdonságú kapható!

14 cm Tartalom / tartozékok Tárolótáskával, tisztítókendővel és használati útmutatóval Súly Kb. 20 g Műszaki adatok Szűrőkategória: 3 Sötét, univerzális lencse közepes és erős napsugárzáshoz A látható fény 8-18%-át ereszti át Használati tudnivalók - A megkarcolódás elkerülése érdekében tartsa a napszemüveget a tokjában - Javasoljuk, hogy a szemüveget semleges szappanos vízzel tisztítsa - Ne használja a napszemüveg szoláriumban és ne nézze vele közvetlenül a napba - A műanyaglencsék erősek és karcállóak, de ne tegye ki ütésnek és lökdösésnek - A polarizált lencsék megnehezítik a képernyő leolvasását (pl. okostelefon) TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent. Megrendelési szám: 101282 Lehetséges szállítási címek: Számlázási cím Eltérő szállítási cím Külföldi cím Tchibo üzlet Exkluzív: Csak online Áruvisszaküldés: A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Vásárolj Most

pc szemüveg
  1. Thug life szemüveg
  2. Taxi székesfehérvár
  3. Casco minőségi kerékpáros napszemüvegek |
  4. Minion szemüveg
  5. Fpv szemüveg
  6. Silhouette szemüveg

000 Ft munkadíj 29. 900 Ft szemüvegkeret Egyebek: A látásvizsgálatra előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. A kupon kizárólag normál vastagságú szférikus vagy cylinderes lencsére vonatkozik (+8 és -8 közötti sph. dioptriáig, +4. 0 cylinderig). A kinyomtatott kupont, kérjük vidd magaddal! A látásvizsgálat csak 14 év felett végezhető el. Más kedvezménnyel nem összevonható. A Totál Optikában megbízható szakemberek állnak rendelkezésedre. Keresd fel az optikát és ÉLJ ezzel a nagyszerű lehetőséggel! Láss tisztán velem!

miután-teljes-film-online
Friday, 8 October 2021