Simson Festés Házilag — Simson Schwalbe Kr 511: Festés (Fórum)

Esetleg lehet drótkefével is próbálkozni. Vagy ha van hőlégfúvód, azzal kell melegíteni a felületet és spaklival eltüntetni a festéket (szép eredményt ad). Sőt, ha olyanod van, bedobhatod egy jókora kályhába is az alkatrészeket, majd leég róluk a festékréteg. A tank esetén mondjuk előbb a benzint el kell belőle tüntetni teljesen, mert ha nem teszed meg, megszülethet kis hazánk újabb 20 literes Simson-tankja (nagyot pukkan ám a benzin). A kályhában kiégetéses módszer mondjuk eléggé drasztikus, megviseli a lemezeket, csak akkor alkalmazd, ha nagyon nincs más ötleted. Ha fémtiszta a felület, örülsz neki, de a lehető leggyorsabban le kell alapoznod, hogy ne rozsdáljon. Nekem az jött be, hogy alapozás előtt adok neki egy kis RO55-öt, mert az oxidáció azonnal beindul és a festék eltávolítása után percek alatt szemmel láthatatlan oxidréteg jön létre, amit jobb passziválni, hogy hosszú életű legyen a festés.

Hozzá készült rezonátoros kipufogó van a motoron. A teljesítménye kb. 8-11 lóerő között van és 100 km/h a végsebessége. Összességében 400 ezer forintot költöttem rá, a rengeteg új alkatrész illetve az egyedi dolgok miatt. A motor pocsék állapotban volt. Úgy fél év alatt, amíg rossz idő volt, szétszedtem az utolsó csavarig, lefestettük és minden egyes alumínium alkatrészt felpolíroztunk. A blokk 70 köbcentis, két felömlős, 4 sebességes és gyári gyújtás adja a szikrát. Hátul Simson SR 31 fogas lánckerék van, elöl pedig 17 fogas lánckerék, ennek a nagy áttételnek köszönhetően 90 km/h a vége. A komplett motort 45 000 forintért vettem és a felújítás során még 150 000 forintot költöttem rá. Amiből csak tudtam gyári alkatrészeket szerezni, azokat mindet megvettem, de sajnos pár apróságról a mai napig hiányzik a DDR felirat. Véletlen egyediség 2010 nyarán, nem sokkal a felújítás után elütöttek a motorral. Akkortól kezdtem el átépíteni és nagyjából három év alatt érte el a jelenlegi formáját, ami még korántsem végleges.

Figyelt kérdés Adott egy simson s51 aminek szörnyen néz ki a fényezése. Az lenne a kérdésem, hogy aeroszolos festékkel újra lehetne-e fényezni? 1/13 anonim válasza: 50% Még egy Simsonhoz mérten is kifejezetten igénytelen és ronda lesz szerintem 2015. máj. 24. 17:19 Hasznos számodra ez a válasz? 2/13 A kérdező kommentje: Esetleg nem tudjátok hogy egy szakképzett fényező kb mennyiért csinálná meg? 3/13 deniz csaba válasza: 2015. 20:19 Hasznos számodra ez a válasz? 4/13 anonim válasza: Nebsszálmár ki velem hogy a két oldaldeknit meg a tankot 100 ért fújja le bárki is XD 2015. 20:25 Hasznos számodra ez a válasz? 5/13 anonim válasza: 79% A simsonon nem csak a két oldaldekni és a tank van amit fényezni kell. Ott van még a sárvédők és a váz. Ez utóbbihoz darabokra kell szedni a motort, majd minden elemét homokfúvatni fémtisztára, utána gittelni ahol kell, alapozni, fényezni két rétegben, majd lakkozni. A 60 ezer reális lehet, ám a 100 ezer valóban túlzás, mint ahogy az is hogy csak a tankot és deknit kell fényezni.

  1. Karácsonyi húsos receptek képekkel
  2. Kókusztekercs recept 50 dkg darált keksz
  3. Kacsamesék oldal - Ducktales website - G-Portál
  4. Pálinkafőzés házilag
  5. Eladó hétvégi ház Balatonalmádi
  6. Belépés a gmail fiókomba
  7. Házilag
  8. Fémkereső házilag
  9. Tapéta diszkont budapest hotel
twix házilag

Házilag

  1. Utazás akciók
  2. Kujbus villamossági debrecen
  3. Csokis
  4. Pál utcai fiúk veszprém 2018
kőszeg-és-vidéke
Friday, 8 October 2021