Kolbászos Savanyú Káposzta Leves - Savanyú Káposztás-Kolbászos Burgonyaleves | Nosalty

Ezzel befejeződött az amerikai űrrepülőgép-program. 2012 - A 2012-es aurorai lövöldözés. Sportesemények [ szerkesztés] Forma-1 Születések [ szerkesztés] i. e. 356 – III. Alexandrosz makedón király, ismertebb nevén Nagy Sándor († i. 323) 1304 – Francesco Petrarca itáliai költő († 1374) 1519 – IX. Ince pápa († 1591) 1656 – Johann Bernhard Fischer von Erlach osztrák barokk műépítész († 1723) 1755 – Martinovics Ignác ferences rendi szerzetes, teológiai doktor, a magyar jakobinus mozgalom fő szervezője, kivégezték († 1795) 1785 – II.

Teljes

kolbászos savanyú káposzta leves

Kolbászos savanyú káposzta level 3

Hosszabb lével lehet leves, egy-két marék gerslit is belefőzve tartalmas egytálétel. arasznyi darab füstölt paprikás kolbász fél kg gyalult savanyú káposzta fél liter savanyú káposztalé 2 marék lencse 2 marék (beáztatott) gersli (hántolt árpa) - opcionális a tálaláshoz tejföl, vagy natúr joghurt Egy fazékban kiolvasztom a félkarikákra vágott kolbász zsírját, üvegesre dinsztelem vele együtt az aprított hagymát, majd felöntöm a savanyú káposzta levével és ugyanannyi vízzel, beleteszem a gyalult savanyú káposztát, a megmosott lencsét (és gerslit) és addig főzöm, míg a lencse (és a gersli) megpuhul. Tálaláskor 1-2 ek tejföllel (vagy joghurttal) finomítom. Külön fűszerezés, sózás nélkül is csodásan ízes, tartalmas leves, vagy egytálétel.

Irslivel

Hozzávalók 4 dkg zsírszalonna 1 szál paprikás lángolt kolbász 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 db babérlevél 1/2 tk őrölt kömény 1 tk morzsolt majoranna 1 ek édes-nemes paprika só bors 1 ek liszt 50 dkg savanyú káposzta egy kis doboz tejföl kenyér a tálaláshoz Elkészítés A zsírszalonnát apró kockákra vágjuk, és egy nagy lábasban üvegesre pirítjuk. A karikázott kolbászt is rádobjuk. Ha a kolbász is lepirult, rádobjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pár perc után megszórjuk a fűszerekkel és a liszttel, átkeverjük. Belekeverjük az átmosott savanyú káposztát, majd felöntjük kb. 1, 5 liter vízzel és fél órán át főzzük. 3. Behabarjuk a levest: a tejfölt kikeverjük egy merőkanál forró levessel, visszaöntjük, és forralunk rajta egyet. NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN! >>> Kinyomtatom Szakácskönyvbe Értékelem Elküldöm Ezek is érdekelhetnek Ajánlatok Friss receptjeink Hasonló Receptek X Próbáld ki az alábbiakat!

"Anya, ez isteni!...", avagy Gabojsza konyhája: Lencsés, kolbászos, savanyú káposztás télbúcsúztató

Télen sokszor elkészítem ezt a finom és egyszerű levest, még csak rántás, vagy habarás sem kell rá! Laktató és ízletes, ráadásul alig van vele dolog! Hozzávalók: 70 dkg savanyú káposzta 3 dl savanyú káposzta lé 1 hagyma 2 sárgarépa 40 dkg füstölt kolbász 1 teáskanál őrölt pirospaprika fél evőkanál zsír só, bors 2 dl. tejföl Elkészítése: A káposztát felaprítjuk. A zsírt felmelegítjük, a felvagdosott hagymát dinsztelni kezdjük benne, majd a káposztát is hozzáadjuk. 2-3 percig hagyjuk dinsztelődni, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát. Felöntjük a káposztalével és adunk hozzá annyi vizet, hogy bőven ellepje, hozzáadjuk a felszeletelt répát is, majd a kolbászkarikákat. Fűszerezzük és fedő alatt, lassú tűzön 25-30 perc alatt megfőzzük. Amikor a káposzta megpuhult, a leves el is készült, tejföllel tálaljuk.

Kolbászos savanyú káposzta level 2

Nagyon finom lett a recepted alapján készült leves. Köszönöm szépen a receptet. Üdvözlettel: Levendula5 Ne maradj le semmiről! Kövess minket: ©2020 Nosalty · Central Médiacsoport Zrt. Minden jog fenntartva.

Irsli

Címlap Savanyú káposztás-kolbászos burgonyaleves Salamon Csilla receptje 60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc 4 adag előkészület: 10 perc story Pogácsát készítettem mellé másodiknak. ezt olvastad már? elkészítés A burgonyát megpucoljuk, és kis kockára vágjuk. A savanyú káposztát megmossuk. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, üvegesre dinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával. Rátesszük a kockára vágott burgonyát, a karikára vágott kolbászt és a savanyú káposztát, és felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Amikor minden megfőtt, akkor belekeverjük a liszttel elkevert tejfölt. *hirdetés/ajánlat elkészítettem: 20 alkalommal statisztika beküldve: 2014. 11. 21. tegnapi nézettség: 1 össznézettség: 7 436 elküldve: 1 receptkönyvben: 95 elkészítve: 10/10 Facebookon megjelent: - egyéb elnevezések savanyú káposztás leves, káposztaleves kolbásszal, tejfölös káposztaleves kolbásszal Hozzászólások (2) A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter! boly / boly Fri, 2015-01-02 18:09 Egyszerűen finom lett Levendula5 Sun, 2014-12-07 11:57 Szia!

Kolbászos káposztaleves - a nagyi régi receptje, imádjuk! - Ketkes.com

kolbászos savanyú káposzta leves teljes
  • Japán képgaléria - Japán
  • Korhelyleves kolbásszal Recept képpel - Mindmegette.hu - Receptek
  • Bazedov jelei
  • Jegvarazs 2 kritika
  • A diszkókirálynő neoton
  • Egy csók és más semmi... - indavideo.hu
  • Kolbászos káposztaleves - a nagyi régi receptje, imádjuk! - Ketkes.com
miután-teljes-film-online
Friday, 8 October 2021